Το προσωπικό της Heliowebs κατέχει την εξειδικευμένη γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία για να καλύψει όλα τα στάδια δημιουργίας ενός video για χρήση στο διαδίκτυο ή διαφημιστικών CD και DVD. Υπάρχουν και χρησιμοποιούνται μηχανήματα λήψης, προγράμματα επεξεργασίας και εργαλεία κωδικοποίησης που μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές εικαστικές ή διαφημιστικές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας.

 

Το γρήγορο internet και οι νέες τεχνικές παραγωγής και αναπαραγωγής video στο διαδίκτυο δίνουν την δυνατότητα στους κατασκευαστές των δικτυακών τόπων (websites) να προβάλουν στους χρήστες του internet πληροφορίες και γεγονότα με πολύ πιο ζωντανό και ρεαλιστικό τρόπο. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στον όρο web tv ή όπως θα μπορούσαμε να τον μεταφράσουμε στα ελληνικά, δικτυακή τηλεόραση. Οι επισκέπτες ενός δικτυακού τόπου που διαθέτει αυτήν την τεχνολογία, έχουν στη διάθεσή τους μηχανισμούς που τους βοηθούν να εντοπίσουν και να παρακολουθήσουν το video που τους ενδιαφέρει, να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν ή να δουν πλάνα από μέρη που θα ήθελαν να επισκεφθούν.

 

H Heliowebs έχει κάνει μεγάλα βήματα στην κατεύθυνση του web tv. Συνδυάζει την αναπαραγωγή video ή τη μετάδοση ζωντανής εικόνας στο διαδίκτυο με τις βασικές αρχές διαδραστικότητας που επιβάλει η δεύτερη γενιά του internet, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εικαστικά και λειτουργικά σύγχρονο και τεχνολογικά άρτιο.

 

Στην εποχή της εικόνας και του διαδικτύου ο ιδανικός συνδυασμός των δύο αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για να μπορέσει ο καθένας να μιλήσει και να περάσει το μήνυμά του στο πιο ευρύ κοινό... το παγκόσμιο κοινό του internet. Η Heliowebs διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να το πετύχει.

 

 

 

 

 

 

 

 

αναζήτηση

web tv παραδείγματα

Παγκόσμιος διαγωνισμός καλύτερου Οινοχόου

Ιατρικό Συνέδριο

Αθήνα 13.06.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs