Έχει αποδειχθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αναζητήσεων στο Internet γίνονται με τη βοήθεια μηχανών αναζήτησης (search engines) ή ειδικών θεματικών καταλόγων (directories).

 

Η Heliowebs σας υποστηρίζει στο να αναδείξετε το site σας μέσα από τον παγκόσμιο ιστό αναπτύσσοντας στατηγικό σχέδιο Search Engine Marketing, μέσα από τις εξής κατηγορίες υπηρεσιών:

 

Search Engine Optimization: Τη διαδικασία βελτίωσης της δομής και του περιεχομένου του website σας, με σκοπό την εμφάνιση του σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όταν πραγματοποιούνται αναζητήσεις για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Pay Per Click Advertising: Πρόκειται για την τεχνική διαφήμισης στο Internet όπου ο ιδιοκτήτης του δικτυακού τόπου πληρώνει ένα ποσό κάθε φορά που ένας επισκέπτης κάνει click σε μια διαφήμιση που εμφανίζεται σε μια μηχανή αναζήτησης, προκειμένου να επισκεφθεί το website του.

Η εισαγωγή σας στον παγκόσμιο ιστό δεν τελειώνει με την κατασκευή του δικτυακού σας τόπου, αντίθετα τότε αρχίζει!
αναζήτηση

google

Η λέξη "Google" προήλθε από αναγραμματισμό της λέξης Googol, η οποία εκφράζει μαθηματικό όρο και σημαίνει το «1 ακολουθούμενο από 100 μηδενικά». Με τον όρο αυτόν η Google δηλώνει τη θέλησή της να οργανώσει το τεράστιο πλήθος πληροφοριών του Ίντερνετ.

Αθήνα 24.01.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs