Για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου η Heliowebs εμπιστεύεται το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου TYPO3 και την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Magento.

 

Για απλές εφαρμογές ηλεκτρονικών καταστημάτων όπου ο αριθμός των προϊόντων είναι μικρός και το κατάστημα καταλαμβάνει ορισμένες από τις εσωτερικές σελίδες του website αρκεί η χρήση των κατάλληλων επεκτάσεων του TYPO3 για την κατασκευή τους.

 

Για μεγαλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και το σύστημα διαχείρισης του ίδιου του καταστήματος θα πρέπει να καλύπτει μεγάλο αριθμό αναγκών τότε η πλατφόρμα Magento θεωρείται η ιδανικότερη λύση.

 

Το Magento καλύπτει πλήρως όλες τις φάσεις πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου: προβολή, ταξινόμηση και διαχείριση προϊόντων, πώληση, πληρωμή, αποστολή και διαχείριση παραγγελιών.

 

Οι συναλλαγές γίνονται πάντα σε ασφαλές περιβάλλον με μηχανισμούς χρέωσης των πιστωτικών καρτών των πελατών μέσω τραπέζης.

αναζήτηση

E-εμπόριο

Ο όρος e-εμπόριο (ηλεκτρονικό εμπόριο, e-commerce) αφορά στη μεγάλη πλειονότητα των οίκων που διεξάγουν εμπόριο μέσω της νέας υποδομής και τεχνοτροπίας marketing και πωλήσεων. Το e-εμπόριο πραγματοπ[οιείται μέσω διαφόρων ειδικευμένων εφαρμογών. Ένα απο τα δημοφιλέστερα, βλέπε παρακάτω, είναι το Magento.
Magento ή πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για e-εμπορικές εφαρμογές στο διαδίκτυο.

Αθήνα 03.04.20 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs