Η διαφήμιση στο διαδίκτυο κερδίζει συνεχώς έδαφος στις επιλογές των επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στο συνδυασμό των πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει η διαφήμιση αυτού του τύπου σε σχέση με τους άλλους τρόπους διαφήμισης (πχ τηλεόραση, ραδιόφωνο κτλ).

 

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο μπορεί να στοχεύσει ένα ευρύ ή ένα εξειδικευμένο κοινό πολύ εύκολα, το κόστος της συνολικά είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τις “αντίπαλες” της, το περιεχόμενό της αλλάζει πολύ εύκολα και άμεσα και τέλος μπορεί να προσφέρει στον ιδιοκτήτη αναλυτικά και αξιόπιστα στατιστικά για την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής του καμπάνιας.

 

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προώθησης της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο και προσέλκυσης περισσότερων πελατών είναι τα ηλεκτρονικά banners.

 

Η δημιουργική ομάδα της Heliowebs με μεράκι και φαντασία σχεδιάζει για σας banners διαφόρων τύπων και μεγεθών, με κίνηση ή χωρίς, με εικόνες ή video τα οποία αιχμαλωτίζουν το μάτι του κοινού σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα.

 αναζήτηση

συστηματική προσπάθεια

Η επιτυχημένη παρουσία στον παγκόσμιο ιστό και η εξασφάλιση επισκεψιμότητας σε ένα δικτυακό τόπο δεν επιτυγχάνεται αυτόματα. Είναι αποτέλεσμα μιας συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας που απαιτεί και τον ανάλογο χρόνο για την υλοποίησή της.

Αθήνα 24.01.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs