Σελίδες συνεχώς επίκαιρες και ενημερωμένες

 

Οι δικτυακοί τόποι που δημιουργούμε, στην πλειονότητα τους είναι δυναμικοί, δηλαδή μπορούν συμπληρωθούν, να ανανεωθούν ή να μεταβληθούν χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού ή άλλες ειδικές τεχνικές γνώσεις, παρά μόνο απλές γνώσεις χρήσης υπολογιστή.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ή δεν επιθυμείτε να απασχολήσετε προσωπικό σας για τις εργασίες αυτές, η Heliowebs αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στη δημιουργία, στην οργάνωση και στη συνεχή ενημέρωση του περιεχόμενου δικτυακού σας τόπου προσφέροντας ένα σύνολο σχετικών υπηρεσιών όπως για παράδειγμα:

 

Σύνταξη και επιμέλεια κειμένων (δημιουργία και οργάνωση των κειμένων για ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα)
Ανανέωση περιεχομένου (τελευταία νέα, δελτία τύπου, τιμοκατάλογοι, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αντικατάσταση ή προσθήκη φωτογραφιών και video, διάφορες άλλες αλλαγές κλπ)
Αναζήτηση ύλης (δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, video, σύνδεσμοι σε άλλους δικτυακούς τόπους κλπ)
Μετάφραση κειμένων (από/προς ελληνικά από/προς τις βασικές γλώσσες)
Ψηφιοποίηση περιεχομένου (δημιουργία ηλεκτρονικών αρχείων, σάρωση φωτογραφιών, δακτυλογράφηση κειμένων, δημιουργία διαγραμμάτων και πινάκων κλπ)

Ανάλογα με τις ανάγκες σας οι παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να παρέχονται μόνιμα ή περιοδικά και να αφορούν στο σύνολο ή σε μέρος του περιεχομένου του δικτυακού σας τόπου.

 

αναζήτηση

δυναμική λειτουργία

Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός δυναμικού δικτυακού τόπου:

Ο διαχωρισμός δομής, εικαστικού και περιεχομένου. Οποιοδήποτε από αυτά τα τρία βασικά συστατικά μπορεί ανά πάσα στιγμή και με εύκολία να ανανεωθεί ή να μεταβληθεί.
Το γραφικό περιβάλλον είναι απλό και κατανοητό, έτσι ώστε οι απαιτούμενες γνώσεις χρήσης να περιορίζονται στις απλές γνώσεις χρήσης ενός υπολογιστή.
Η πρόσβαση μπορεί να γίνει από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο internet.

Αθήνα 24.01.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs