Λέμε συχνά ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας. Και αν το διατυπώναμε λίγο πιο σωστά θα λέγαμε ότι βιώνουμε την οπτικοποίησης των ιδεών και των μηνυμάτων. Η «οπτική επικοινωνία» αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της τελευταίας δεκαετίας και φέρνει στο προσκήνιο την «οπτική γλώσσα» καθώς και την ανάγκη για νέα εργαλεία και μέσα.

 

Σήμερα η εταιρική ταυτότητα (corporate identity) είναι μια υποχρεωτική πραγματικότητα και προϋπόθεση για την διακριτή παρουσία στην αγορά και στα επιχειρηματικά γενόμενα.

 

H Heliowebs μπορεί να δημιουργήσει μαζί σας την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας, με στόχο τη δυναμική παρουσία της στην αγορά και τη μετάδοση του μηνύματός της με ευκολία και σαφήνεια.

 

Η Heliowebs, παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας που περιλαμβάνουν:

 

- το σχεδιασμό λογοτύπου και τη μελέτη εφαρμογής του στα έντυπα (επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτο, φάκελος κλπ) και στις διαδικτυακές εφαρμογές της επιχείρησης

 

- τη σύνταξη κειμένων που αφορούν στην παρουσίαση της επιχείρησης ( ιστορικό, όραμα, στόχοι, φράση-κλειδί) καθώς επίσης και κειμένων που σχετίζονται με τη γενική εικόνα της επιχείρησης.

 

 

 

 

 

 

αναζήτηση

Πέτερ Μπέρενς

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια ο πρώτος δημιουργός εταιρικής ταυτότητας ήταν ο Γερμανός σχεδιαστής και αρχιτέκτονας Πέτερ Μπέρενς (1868-1940) πού το 1907 δημιούργησε ολόκληρη την εταιρική ταυτότητα της AEG, όπου έιχε προσληφθεί ως καλιτεχνικός σύμβουλος.

Αθήνα 13.06.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs