Η κατασκευή ενός δικτυακού τόπου συχνά απαιτεί την υπάρξει φωτογραφιών και video. Η Heliowebs συνεργάζεται με εξαιρετικούς επαγγελματίες φωτογράφους, σκηνοθέτες, εικονολήπτες, εκφωνητές, δημιουργούς μουσικής, μοντέρ κλπ ώστε, στις περιπτώσεις και στο βαθμό που χρειάζεται, να μπορεί να δημιουργηθεί το απαραίτητο υλικό.

 

Η Heliowebs συνεργάζεται επίσης με όλες τις ελληνικές και τις διεθνής τράπεζες φωτογραφιών και έχει τη δυνατότητα αναζήτησης των πλέον κατάλληλων κάθε φορά εικόνων, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε την επεξεργασία και την προσαρμογή φωτογραφιών ή video, των οποίων την ιδιοκτησία ή τα δικαιώματα χρήσης έχει ο πελάτης μας, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δικτυακό τόπο και σε κάθε άλλη σχετική εφαρμογή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αναζήτηση

Περί PNG στο "Web"

To PNG αναπτύχθηκε για να αντικαταστήσει το GIF. Το PNG λειτουργεί σε δύο φάσματα χρωμάτων, τα 8 bit και τα 24/32bit. Στο διαδίκτυο μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα 8bit. Σε σχέση με τα GIF, οι PNG εικόνες επιτυγχάνουν 25% περισσότερη συμπίεση και ταυτόχρονα δίνουν καλύτερο transparency. Βασικό ελάττωμα του PNG είναι η ασυμβατότητα με παλιότερους browser και η απουσία δυνατότητας κινούμενων εικόνων.

Αθήνα 24.01.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs