Ειδικά για ξενοδοχεία

 

Η Heliowebs είναι εγκεκριμένος αντιπρόσωπος της υπηρεσίας WebHotelier της RezLogic και παρέχει στους πελάτες της από το χώρο των ξενοδοχείων, το πλέον εξελιγμένο, γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα online κρατήσεων που υπάρχει σήμερα στην αγορά.

 

H υπηρεσία WebHotelier αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα on‐line κρατήσεων για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα όλων των λειτουργικών μορφών με λειτουργίες που δύνανται να καλύψουν τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

 

Μέσω της υπηρεσίας WebHotelier οποιοσδήποτε χρήστης του Internet επισκέπτεται την ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου, έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει άμεσα κράτηση δωματίου.

 

Το ξενοδοχείο έχει τον απόλυτο έλεγχο και την ευθύνη σε ότι αφορά στις τιμές δωματίων, αριθμό διαθέσιμων δωματίων και λοιπών πληροφοριών που θέλει να προβάλλει μέσω της υπηρεσίας.

 

Η υπηρεσία WebHotelier ενεργοποιείται με ένα URL το οποίο βρίσκεται πίσω από ένα «κουμπί» μέσα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Με σκοπό την καλύτερη προώθηση των πωλήσεων των ξενοδοχείων η υπηρεσία WebHotelier μπορεί ακόμα να ενεργοποιηθεί από ιστοσελίδες τρίτων ανεξάρτητων επιχειρήσεων.

 

αναζήτηση

online κρατήσεις
H HelioWebs είναι κέντρο προώθησης και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της υπηρεσίας WebHotelier.

Αθήνα 24.01.21 | Όροι χρήσης

Σχεδιασμός+υποστήριξη Heliowebs